EN STOR DAG!

Når mødrene bliver sluppet løs!

For første gang i rigtig lang tid, har jeg været i byen! I fredags var jeg ude sammen med min første mødregruppe og hold k*ft en fest vi havde! Det har vi altid når vi er sammen! Sidste gang var der en der fik en bule i panden, da hun havde overset en glas dør! Ja vi giver den gas når vi er sammen! og denne gang var heller ikke anderledes!

Vi startede på en lille intim italiensk restaurant inden i byen, hvor vi fik super lækkert mad og forskellige vine. Snakken går og der er ingen grænser, alt kommer på bordet! Jeg er meget lige ud af posen, så at have veninder som er på samme måde, er skønt!

Efter vi havde spist tog vi på Lusso, turen derover var den sjovest og de længste 200m! En af tøserne havde nye sko på, og de var begyndt at gnave.. “piger hvad gør jeg, jeg kan ikke gå?!”.. jeg tænker hurtigt (glemmer jeg har støvletter på) og siger “hop du bare op på min ryk”.. den havde jeg ikke gennemtænkt, for av mine fødder!

Nåh men vi kommer så over på Lusso, jeg har aldrig været der før, nok fordi den først er kommet efter jeg stoppede mine party år. Vi kom så “tidligt” at der ikke var proppet endnu. Jeg er ikke god til at være steder hvor man er som en sild i en tønde. Vi fandt et bord som var reserveret men der var ingen ved det (hvad sker der for at alle borde er altid reserveret, så dem som enten ikke har råd eller lyst, ikke kan finde en sted og hvile sine stillettet ben ved?!?) som vi kunne sidde lidt ved. Min veninde kunne hvile fusserne og vi andre kunne danse ved siden af hende. Vi havde lige købt en runde drinks da to fyrer kommer over og spørger os om de må skåle med os. Selvfølgelig må de det.. og vi skåler. De her fyrer spiller alle deres kort, og prøver at imponere, der bliver snakket om deres firma, antal ansatte, løn.. you name it.. .. og så pludselig havde de købt et bord.. det vi sad ved?? Når man køber et bord, skal man åbenbart købe for et vis beløb sprut. De købt så for 5000 kr.! Ej men altså!! Vi skulle kun skåle i starten?!

Nårh men så ryger vi tilbage til ungdommen da spillet “Jeg har aldrig..” kommer i spil. Det fint og sjovt, så vi går i gang med at spillet det. På intet tidspunkt er der blevet spurt om hvor vi piger kender hinanden fra, så da det kommer til vores tur i spillet, bliver der sagt “Jeg har aldrig.. født et barn”.. os piger begynder at fnise som teenager og så drikker vi selvfølgelig.. fyrenes øjne stivner fuldstændig! De kigger rundt på os alle og vi er færdig af grin.. så spørger den en “er i en mødre gruppe?!” jeps det er vi.. og så kan man se at alt håb ryger og man kan se på ham at han følger han har “tabt” men kan godt se det sjove i at han har spillet sine kort alt for forkert! Vi grinede alle sammen af det og så tog os tøser hurtigt videre.

Men jeg håber da de fik “håbet” tilbage et andet sted 😛

Tak fordi du læst med <3 

1 kommentar

 • Edvin

  Hej cecilie
  Måtte lige ind og kigge på din blog, efter du har været sp meget i medierne, har altid været stor fan af din far og bror og nu også dig👌 Synes det er mega sejt det du gør, med at stå frem💪 Det er sku godt gået med dit vægttab.
  Nå ville bare lige sige, jeg græd af grin over jeres tur i byen, med de to flinke fyre😂👌
  Mvh
  Edvin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STOR DAG!