Til de forældre med dårlig samvittighed

EN STOR DAG!

Hejsa!

Beklager min stilhed den sidste uges tid, der har været knald på herhjemme.

Nåh men idag var en stor dag! Noah han sprang ud i to “udformninger” som han mestrede lynhurtigt!

Vi har fundet en ny legeplads i nærheden af hvor vi bor, og den havde en svævebane! Noah er ikke altid så modig hvad sådan noget angår, og efter han havde set både mor, far og farmor tag en tur, ville han også prøve! MEN da han næsten var kommet op på den, ville han ikke alligevel! Hmm!? Vi ved han vil ELSKE det, men hvis han ikke tør? Hvad gør man så? Så vi pressede ham en smule og “slap” hurtigt gyngen efter han var kommet op på den og med det samme elskede han det! Efter det kunne vi ikke få ham ned derfra! STOR SEJR! Det er nøjagtigt det samme med vores trampolin! Da vi flyttede ind i huset var der allerede i nedgravet trampolin, men han var for bange..?? Drengen hoppede fra alle mulige højder før han var et år men en nedgravet trampolin.. nej tak! Så fik han besøg af en jævnaldrende veninde som bare havde styr på det.. og derefter er han bare blevet en haj til det!

 

Nåh men han havde jo mestrede en ting til.. han har lært at CYKLE idag!!!!
Vi har gået og haft dårlig samvittighed over vi ikke har øvet at cykle, hvor han i stedet har haft brugt balance cyklen meget. Så imorges sagde Joakim at det var idag vi skulle gøre det! Noahs fine blå cykle er uden støttehjul men med en pind bagpå, så på med løbeskoene (Joakim selfølgelig :P) og ud med os..
Vi tog over på den nærliggende skole, hvor der var masser af plads til at øve, og efter 20 min cyklede han selv med Joakim i hælende! Så sejt! Så sagde Joakim til Noah “Kig Noah, du cykler selv!”.. så kiggede Noah tilbage (bare rolig han faldt ikke) og helt køligt sagde ham “så fjern pinden”..!!
Bum bum Noah på 4 kan nu cykle uden støtte! Det fandme sejt! (Undskyld mit sprog) og vi er så stolte! ❤️

Tak fordi du læst med og rigtig god aften ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til de forældre med dårlig samvittighed