Aftenshow - World cup 2018

If you want something – fight for it!

Hi there dear readers!

Its been a week since I went LIVE with my blog and I am loving all the positive feedback! THANK YOU for all the kind words, shares and likes! They are much appreciated!

I thought I should introduce myself a bit better, as you might have read: I am (almost) 28 years old, I live in Denmark, Herlev with my husband Joakim and kids Noah and Sofie. Our dream has always been to start a family early, we want to be ?young? while our kids are growing up, so we can be an active part of their lives. I have always appreciated that my parents were young whilst we were growing up; they understood us in a way some other parents didn?t, we would travel, play football with us in the garden.. and even now it?s almost as if they stop getting older but then I (I can only speak for myself here) got older 😛 (having toddlers doesn?t always make you feel that young 😛 ). Yet I love it!

I have always said that I grew up on a plane, because we have moved quite a lot; I was born in Denmark ? moved to England just before I turned 1 ? moved to Portugal when I was 9 (1999) ? after two years there, we moved to Denmark for a year ? then back home to Manchester ? and after I finished my GCSE?s I moved on my own to Denmark to start boarding school (Boarding schools in Denmark are AMAZING btw ? best year!) ? and then the plan was actually to move back to England, but I fell in love (I know ? what a cliché) but it made me stay ? and now 12 years later, I am still here.

I have many reasons for loving boarding school as much as i do (Oure Idrætsefterskole), but the biggest reason was I met Joakim there! We were house-mates/roommates (We were 8 girl and 7 boys in our house) and we hit it off from the start. We were best friends, and we did everything together. (funny fact ? he was the one who taught how to do laundry, amongst other things). We stayed best friends for many years after school, we were both in relationships at school and after, so nothing developed until 4 years after we had left school. As the years went by I fell more and more in love with him, and he was a typical guy ? not noticing anything! It was first when we took a trip to Germany for October fest, that he noticed something was brewing. I had made a comment as we were driving down ?I feel so grown up?, and that made him think. Then in January 2011 he FINALLY asked me to be his girlfriend.. and now 7 years later, we are married and we have 2 beautiful children! Quess where he proposed.. in front of the school in 2014! The only right place for us <3

I certainly believe in the motto: If you want something ? fight for it!.. that?s what I did <3

As i was almost 9 months pregnant, and we were moving into a new apartment, we decided to get wed at the city hall and promised each other that when were done having kids – we would have a church wedding before we turn 30.

Thank you for reading, I hope you enjoyed it!

 

Hey kære læser!

Nu er der gået en uge siden jeg gik LIVE med bloggen og jeg er fan af alt den positive feedback! TUSIND TAK for alle de skønne ord, delinger og likes! Det sætter jeg stor pris på!

Jeg synes jeg skal præsentere mig selv lidt bedre, som i måske har læst: Jeg bliver meget snart 28, bor her i Danmark, i Herlev sammen med min mand Joakim og vores two børn; Noah og Sofie. Vores drøm har altid været at starte en familie tidligt, vi vil gerne være ?unge? mens vores børn vokser op, så vi kan være en aktiv del af deres liv. Jeg har sat store pris på at mine forældre var unge under vores opvækst; de forstod os på en måde som mange af de andres forældre ikke gjord, vi rejste meget, spillede fodbold i haven.. og selv nu er det som de er stoppede med at blive ældre og jeg (jeg kun snakke på vegne af mig selv her) er blevet ældre J (Små børn får dig ikke altid til at føle dig ung :P) men alligevel elsker jeg det!

Jeg har altid sagt at jeg er vokset op på et fly, fordi vi har flyttet en del; Jeg er født her i Danmark ? og lige inden jeg blev 1 år, flyttede vi til England ? i 1999 da jeg var 9, flyttede vi så til Portugal ? og efter 2 år der, boede vi et enkelt år i Danmark ? derefter var det hjem til England igen ? og så efter jeg blev færdig med mine afgangs eksamen (GCSE?s) flyttede jeg alene tilbage til Danmark hvor jeg startede på efterskole (Fantastisk år) ? derefter var planen at jeg skulle tilbage til England men jeg blev forelsket (Cliché I KNOW) men det fik mig til at blive ? og nu er der gået 12 år og jeg er her stadig. 

Jeg har mange gode grunde til at jeg elsker efterskolen så meget som jeg gør (Oure Idrætsefterskole), og den størst grund er at jeg mødt Joakim der! Vi boede i hus sammen (Vi boede 8 piger og 7 drenge i huset) og vi klikket fra starten af. Vi var bedst venner, og gjord alt sammen (Sjovt nok var det ham som lærte mig at vaske tøj). Selv efter efterskole blev vi ved med at være gode venner, vi var begge i forhold på og efter skolen, så der gik først 4 år før der udviklede noget mellem os. Som årende gik, blev jeg mere og mere forelsket i ham, men han var en typisk fyr ? som intet opdagede! Det var først da vi skulle til Oktober fest i Tyskland, at han opdagede at der var noget på spil. Jeg kom en lille kommentar som ?Jeg føler mig så voksen? i bilen på vej der ned, som fik ham til at tænke. Så i Januar 2011 spurte han ENDELIG om vi skulle være kærester.. og nu er der gået 7 år og vi er gift og har to lækre unger! Gæt hvor han friet.. foran “vores” skole i 2014. Det kunne ikke have været et mere perfekt sted for os <3    

Jeg tror bestemt på mottoet: Hvis du vil have noget ? kæmp for det! Det har jeg gjord <3

Jeg var jo næsten 9 måneder henne og vi skulle flytte samme weekend, så vi besluttede os for at blive gift på rådhuset og så har vi lovet hinanden at når vi er færdig med at lave børn, holder vi et kirke bryllup inden vi bliver 30. 

Tak fordi i læst med, jeg håber i nød det!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenshow - World cup 2018