En del af Bloggers Delight familien!

NYT HÅR!

Jeg har altid drillet min mand med at jeg godt kunne finde på at farve mit hår mørkt eller klippe mig helt kort.. hvor han så altid siger at han aldrig har haft en kæreste som hverken var mørkhåret eller korthåret.. hvor mit svar altid er.. Ja, men jeg er heller ikke din kæreste, jeg er din kone 😛

Jeg havde sådan brug for lidt selvforkælelse, forandring.. der skulle ske noget, så jeg tog hen til min skønne veninde Sheila i salonen. Sikke en forandring! Det blev både farvet og klippet kort(er)!! 😛

Se forandringen her

Før: 

Efter:

Og han elskede det men vigtigst JEG ELSKER DET!

Min veninde Sheila Probst (Hair Beauty by Sheila) i Søborg hos Team Michella kan VARMT ANBEFALES!

Tusind tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En del af Bloggers Delight familien!