STUDIO READY!

En dag til gemmerne / A day for the memory books <3

Igår har været den bedste dag længe! Sofie har været syg i næsten en uge og selvom jeg prøver at være den bedste mor for begge er det svært da Sofie har haft brug for meget af min opmærksomhed. Så nu hvor Sofie er bedre, blev hun afleveret i vuggestuen og så tog Noah og jeg en dag fri! Jeg tror jeg har glædet mig lige så meget som han har, bortset fra jeg vågnede klokken 5 og spurgt om vi skulle i Tivoli.

Vi skulle et par småting inden vi kunne tage i Tivoli, Noah var ved at blive meget utålmodig ved 9-tiden, men eftersom Tivoli først åbner klokken 11 måtte han jo vente, og det er ikke nemt for en fireårig. Da det var min mor der inviteret, kørt vi ind til hende og stilt bilen, og så tog vi toget ind til Tivoli. Noah er kæmpe fan af toget, så allerede der var dagen et kæmpehit!

Da vi stod af toget og fik peget over på Tivoli, tog Noahs fat i begge vores hænder og så blev vi ellers strukket afsted <3

Det sjove ved at Noah har glædet sig så meget som han gjorde, er at han er verdens største tøsedreng! Der skal bestikkes og trykkes på nogle knapper før at han overhoved gider at overveje at prøve en forlystelse. Det virkede en gang men så var der kun nogle få ting han turde at prøve efter det, og de blev så prøvet flittigt! Heldigvis var vi to voksne afsted, så vi kunne skiftes ad til at prøve tingene med ham.

Han prøvet endda også vinde nogle ting, ved at kaste en bold. Selvom han ikke var meget for at prøve, så var det alligevel en success da han vandt.

Jeg har længe haft dårlig samvittighed over at jeg ikke har haft meget alene tid med Noah på det seneste, så at kunne bruge en hel dag med ham var fantastisk. Vi holdet i hånd, kysset, grinet, krammet og leget hele dagen – det har været perfekt! At kunne give ham 100 % fokus, alt var på hans premisser – har betydet rigtig meget for ham og ikke mindst for mig!

Vejret var for vild i forhold til at det en dag midt i oktober. 20 grader til en halloween dag.. passede ikke helt sammen. Det var så mærkeligt at der var ingen i overtøj, der var flere der var i t-shirts!

Jeg måtte kører tidligere end Noah og min mor, da jeg skulle hjem og hente Sofie. Noah ville overnatte hos min mor, så de hyggede videre og han havde haft den bedste dag! En dag jeg længe vil huske <3

Tak fordi du læst med <3

—— English ——

I had the best day with Noah Yesterday! Sofie has been ill for almost a week, and even though I try to be the best mum I can for both, it’s hard because Sofie has needed a lot of attention. So now that Sofie is on the mend, she went to nursery and I had a day off with Noah. We went to Tivoli! I think I have looked forward to it just as much as he has a part from i wasn’t the one waking up at 5 am asking if it was now we were going to Tivoli.

We had a couple of errands we had to do before Tivoli opened, Noah was getting pretty impatient at 9 am but i am not a magician, i cant make Tivoli open before 11 so he just had to wait, which isn’t easy for a four-year-old.

As it was my mother who invited us, we drove to her place and parked the car and then we took the train in. Noah loves the train, so we are off to a good start! When we got off the train, and we pointed to Tivoli, he grabbed both our hands and dragged us there <3

The funny thing about Noah being so excited about going to Tivoli, is that he is the biggest woozy ever! I had to bribe and beg him to even consider trying something. It worked once, and he enjoyed it, but after that he only dared to try a couple of things, which we then tried many times!

Thankfully we were to grown-ups with him, so we could switch trying the rides. He ven won a couple of things, even though he didn’t want to try.. i got him to throw a ball and… he won! That was fun to see how his face lighted up.

I have had a guilty conscience for a while now, because I don’t get to spend a lot of time alone with Noah, so being able to spend a day like this has ment everthing to me! We have held hands all day, given kisses, hugged, laughed and played, it has been perfect! And to be able to give him full focus , doing just what he wanted, has ment the world to him and definitely me too!

The weather was unreal for an October day! It was 20 degrees and even though we were “celebrating” halloween, it didn’t quite feel like it was that time of the year because nobody were wearing coats, scarfs or gloves.. some were even in t-shirts!

I had to leave before my mum and Noah, to go pick up Sofie. Noah went back to my mums and is staying over tonight. He really loves staying at her <3

It was a great day for everyone <3 One for the memory books!

Thank you for reading <3

 

Billederne er private og må ikke bruges af andre / Pictures are private and are not allowed to be used by others.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDIO READY!