SYGDOM GÅ VÆK!!!

STUDIO READY!

Hejsa! Jeg har modtaget nogle henvendelser om hvordan jeg ligger et studio look, så jeg har lavet en trin for trin guide om hvordan jeg gjord igår.

1. Huden

Altid starte med en god base!

Derfor starter jeg altid med disse 3 produkter

En tyk crem fra LR – SEROX

Et tyndt lag Primer (LR – Deluxe Radiant Skin Primer) som jeg ligger over de områder hvor der er syndelige pore (næsen, panden og hagen).

En “rynke fjerner” (LR – Deluxe fast wrinkle filler) som mattere rynkerne.

Nu hvor basen er lagt, skal der “fjernes” mørke render under øjne, rødme og evt. bumser, ar osv..

Her bruger jeg min elskede Bobbi Brown pallet! Den har Corrector, Concealer og Foundation til alle hud typer!

Jeg supplere på med en creamy foundation fra LR som dækker lidt mere. Det går meget an på hud typen, hvor meget der skal dækkes men jeg kan gode lide at afslutte huden af med denne. Den er nem at arbejde med og giver en god finish.

Afhængig af personen, er det meget forskelligt hvem kan lide blush, (personligt bruger jeg det ikke på mig selv, da mine kinder er røde nok i sig selv!). Kvinder fra 45 og op efter, er tit fan af det, da deres hud begynder at ændre i farven der. Jeg bruger LR – Blush til dette, de har mange forskellige varianter, afhængig af hvor markant person ønsker sit blush.

Derefter laver jeg contur: formålet ved dette, er at markere de områder man gerne vil fremhæve, sås som kindben, kæben og evt. mindregøre næsen. Jeg elsker at trylle med contur 🙂 Her bruger jeg en bronzer fra Normal – W7s Hondulu.

Til sidste så bruger jeg en transparent puder, men dette gør jeg kun når det er TV makeup/photo shoot, da den mattere de “shinny” områder ved næsen, panden og hagen. Hvis ikke jeg gøre det, så kan man fremstå svedig på billede. Her bruger jeg en Beauty Powder fra MAC. 

2. Bryn

Til bryn bruger jeg en brun skygge jeg fandt engang i en lille butik i Nyhavn. Til at påfører den, bruger jeg en skrå pensel som gøre det nemme at tegne “hår” ind mellem brynene, så det ser naturligt ud.

3. Øjne 

Da dette shoot skulle være naturligt, plus modellen havde briller, skulle øjne være afdæmpet. Her brugt jeg så LR – Colours: Volume mascara og kajal no.2.

4. Læber

Selvom det var et naturligt look, så kan der sagtens være lækre læber involveret! Jeg starter altid med at bruge en læbepomade, til at give læberne fugt. Derefter tegner jeg læben op med en lip liner, så det bliver pænt og jævnt. Perfektionisten i mig vil altid have at den sidder lige i skabet, så det kan tag noget tid men når det er gjordt, så er det dejlig nemt at påfører lipstick. Her brugt jeg LR Colours Ahlen lip stick og matchende lip liner.  

Pensler 

Dette er de børste/ pensler jeg brugte til dette shoot, der er pensler fra LR, Nicci Welsh og så også nogle fra Normal. Hvis man passer godt på sine pensler, så kan de holde i mange år.

Det færdige resultat 

Jeg håber i fik noget ud af det og spørg endelig hvis i har nogle spørgesmål.

Tak fordi i læst med og rigtig god weekend til jer!

Her kan du finde de LR produkter jeg har brugt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYGDOM GÅ VÆK!!!