SÅ RØG KLAPPEN NED

Vellykket eksperiment!

Halløj derude!

Nu skal i høre om mit lille eksperiment!

Jeg har jo lavet et lille forsøg her fra mandag til fredag, hvor jeg skiftede mine måltider ud med et “meal replacement” produkt fra det firma jeg arbejder i (LR Health & Beauty). Mit mål ved at afprøve dette var, for at se hvad der skete med min krop, om jeg tabt mig, hvordan var min sult og for at booste mit næste vægttabs ryk… og jeg blev ikke skuffet!

Aftensmad: Karry suppe med rodfrugter

Det som jeg gjord var følgende:
– Til morgenmad tog jeg enten en bar eller en protein shake.
– Min foremiddags snack spiste jeg en masse cherry tomater (dem fra netto til 20,- MEGA GODE! plus 500gr af dem “koster” kun 85 kcal! BONUS!).
– Til frokost spiste jeg en bar til (Jeg kunne også have taget en shake eller en suppe men da jeg er på farten, er det super nemt at have med).
– Min eftermiddags snack bestod af enten en appelsin, 10 gr. mørk chokolade (over 70%) eller cherry tomater,
– Til aftensmad tog jeg enten en bar og protein shake eller suppe. Begge spiste jeg med grønsager.
– Aften snack var 10 gr mørkt chokolade (det er vigtigt stadig at indtag fedt, da fedt forbrænder fedt).
– Plus jeg har trænet to gange i de her dage.
Derudover tog jeg:
Pro Balance for at holde min syre balance lige.
– Et shot Aloe Vera drinking gel for at balancer mit blodsukker.
– Og hvis jeg havde brug for en hurtigt “pick up”, så tog jeg et brev mind master.
Vægt resultat…. – 2 kg! Det havde jeg dog ikke regnet med da jeg faktisk ikke gik og var sulten! Jeg har heller ikke været træt eller haft mindre overskud, tværtimod!
Det skal lige siges at jeg ikke anbefalder man gøre dette hele vejen igennem sit vægttabs forløb, dette ville jeg kun anbefalde at gøre i perioder for at rykke på vægttabet når det stå stille. For det gøre det i perioder. Normalt ville jeg ikke erstatte alle mine måltider, men måske med en eller to. Det afhænger selfølgelig meget om hvordan enes dag ser ud og hvad det er mulighed for. F.eks. når jeg er på arbejde i nyhavn, så er der ikke mulighed for at varme mit mad, så derfor vælger jeg enten en bar eller en shake og så har jeg noget grønt med.
Sidste vil jeg fortælle at jeg har sat mig et meget ambisøst mål, vi skal til flere bryllupper til juni så jeg vil meget gerne være ned på 80-82 til den tid! Måske er det for ambisøst men jeg vil gøre et i hærdigt forsøg!
Tak fordi du læste med og jeg håber i fik noget ud af dette post.
Rigtig god weekend til dig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ RØG KLAPPEN NED