I AM BACK :)

SÅ RØG KLAPPEN NED

I Lørdags afholdte det firma jeg arbejde for (LR) deres årlige KICK-OFF event, hvor der er forskellige speaker. En af mine opgaver som brand advisor er, at jeg bl.a. skal holde seminar / oplære partner i de produkter vi har. Da jeg står for bodymission/lifetakt og har selv brugt produkterne i mit vægttab, så var det nærligende at jeg skulle fortælle om mit forløb og hvorfor jeg gik i gang med at tabe mig.

Jeg har holdet mange seminar for LR før, og har her på det seneste fortalt “min historie” mange gange men denne gang var fuldstændig anderledes! For ja jeg har jo fortalt min historie til pressen, i tv og jeg snakker åbnet om det men da jeg skulle stå over for 50 mennesker og fortælle om hvordan min vægt var med til at påvirke hvor anderledes min datters fødsel blev.. så blev jeg selv meget ramt! Jeg troede ikke det påvirkede mig mere på samme måde, men jeg kunne ikke kontrollere min stemme, jeg fumlede rundt med mikrofonen og jeg kørt rundt i min tale. Jeg bemærkede at der var andre i rummet som også blev rørt og endda til tåre, og det gjord det bestemt heller ikke lettere at gemmenføre. Jeg gennemførte selfølgelig min tale men det var ikke nemt og kan efterfølgende ikke huske hvad jeg endt med at sige. Det var som om at klappen røg ned.
Det overraskede mig at hele Sofies forløb stadig kunne påvirke mig så meget, selvom det er 17 måneder siden! Specielt fordi Sofie er fuldstændig rask og hendes start på livet er næsten “glemt” nu hvor hun bare er så sej og har ingen mén har.
Det giver mig stof til eftertanke. Hele den tid, akut kejsersnit, sofies indlæggelse, overvægt og at vores lille familie var “splittet” i nogle uger, har efterladt nogle dybe ar. Heldigvis er den tid vi har nu hvor hun trives, er rask, vokser og er verdens gladeste (og frækkeste) pige en kæmpe solid plaster på såret. ❤️

Jeg glæder mig allerede til næste seminar! Jeg har lidt at arbejde på men jeg har heldigvis lært af denne “oplevelse” ❤️

Husk at sætte pris på dem du har omkring dig, nyd dem og pas på dem ❤️

Tak fordi du læste med! I må have en rigtig god dag 😘

Nedenunder kan du se billeder fra dagen:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM BACK :)