Den store snikke snakke bog

SJOVE OG LÆRERIGE LEGE!

SJOVE OG LÆRERIGE LEGE!

Hi! Hjemme hos os, er vi fan af legetøj som er sjovt men samtidig lærerigt. Som jeg har delt før, så er jeg kæmpe fan af Ciha, Ciha har meget legetøj, som hjælper med at styrke børnenes behov.


Dette dyrlæge set har vi valgt at Sofie skulle lege med, da hun er hunderad, for læger. Sofie blev indlagt fra fødsel, og havde to uger hvor hun konstant blev omringet af læger, derefter har hun været til mange tjek og lille pigens immunforsvar har næsten være i 0. Derfor har hun tit været til lægen, og hun er milttalt TRÆT af det. Hun bliver så ked af det, når vi næremere os en eller anden form for læge. Så derfor tænkte jeg, at det var en god ide at få et læge lege set, som vi kunne lege med derhjemme. Dog er denne et dyrlæge sæt, men samme princip. På denne måde, håber vi på at hun ser at det ikke behøver at være farligt og at der ikke er noget af være ked af det over, når vi er hos lægen.

Jeg tænker det ikke kun er Sofie der har det sådan, og derfor ville jeg dele dette, da det kunne være at andre måske ikke havde overvejet denne “approach”. Det har også været sjov for Noah, for så skiftes vi til at være patienten 🙂

 

En anden god leg, vi også har fra Ciha, er denne observations spil..

Den minder meget om vildkat, som Noah elsker! Denne er bare meget større og tager en del længere tid at lege, og han er hel vild for at lege den! Der er brikker og kort som passer sammen, alle brikkerne ligger på bordet, spredt ud. Når man vender kortet, gælder det om at være den første som finder brikken. Den måde vi leger og lære med dette spil på, er at når jeg vender kortet, så siger jeg navnet på engelsk. På denne måde, ser han billedet mens han høre navnet. Det giver vildt god dialog, for nogle gang åbner det op for en breder samtale. Det er så hyggeligt, og derfor afsætter vi meget tid til lige detop denne leg, for den kan hurtigt tag en times tid, elle flere <3

Det var lige to lege, jeg gerne ville dele med dig.

Rigtig god dag!

Tak fordi du læst med! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store snikke snakke bog