BALANCE

I AM BACK :)

Hej med jer!!

Jeg BEKLAGER MEGET stilheden her på min blog, men der var lige nogle rettigheder som skulle godkendes af min fagforening i forhold til mine supplerende dagpenge. Jeg bliver desværre slået lidt i hoved over at jeg laver noget og ikke bare sidder derhjemme og skriver ansøgninger.. hmm.. nåh pyt med det! Alt er i orden nu og jeg kan skrive løs igen.. WUHU!

Jeg håber i er kommet godt og sikkert ind i det nye år og i alle sammen havde en dejlig jul!

Vores jul var hyggelig – nu hvor både min mand og jeg har forældre som er skilt, går der flere år mellem vi holder med diverse forældre. I år var det min fars tur, jeg har ikke holdt jul med min far siden mine forældre blev skilt, så det var dejligt at holde med ham igen. Vi holdte det oppe hos ham og hans nye familie, så det var dejligt nemt for os. Vi skulle kun stå for kartofler, så det var ret luksus. Plus vi havde stadig lidt sne, så det var en hvid jul! Det var dejligt at kunne vise vores børn hvordan julen burde være. Dagene efter bestod af hygge og andre familie traditioner, jeg ELSKER jo sammenkomster! Min mand er ikke meget til det, men sådan er det bare 😛

Vi fik gjordt vores gang færdig.. sikke et projekt Joakim havde bevæggede sig ud i, men det er blevet rigtig fint (billeder kommer på et tidspunkt når vi har fundet det helt rigtige spejl – så er det 100% færdigt).

Vores nytårs aften blev ikke som planlagt, da dem vi skulle holde med blev meget syge og måtte aflyse. Heldigvis har vi så mange skønne venner som åbnede deres døre op for os! Så vi tog til Lyngby og fejret nytår sammen børnenes gudfar & fadder mor og vi kunne holdte med vores gudbarn <3 Så kan det ikke blive meget bedre. Drengene er jo kommet i en fed alder, de forstår jo hvad nytår er og at der skal fyrets krudt af! Vi meget forsigtigt med sådan noget, så de fik briller på og varmt tøj på mellem retterne, og så ud og kaste med knaldperler mens mændende fyrede “børnevenligt fyrværkeri” af. “OHHH MAND” kom der meget fra de unge herre <3. Så vi kom godt ind i det nye år <3


Her i julen er der gået alt alt ALTTTT for meget sukker i den 🙁 kombineret med ALT for lidt træning, så nu skal jeg bare i gang igen! Sammen med min skønne kostvejleder & coach er vi ved at sætte nogle mål for 2019, hvad de helt præcis bliver, skal jeg nok vende retur med. Indtil videre er de:
– Deltag i flere løb.
– Formindske min vægt meget mere.
– Gå efter flere af mine drømme (Min drøm om at start familie tidligt er jo gået i opfyldelse, så nu er der plads til nye drømme).

Jeg håber i har husket at sætte nogle mål som i kan gå efter, husk at det er okay at være egoistisk og går efter det DU også drømmer om.

Kys her fra og tak fordi du læst med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALANCE