TAK MOBBER!

BALANCE

Hej <3

De sidste par uger har været lidt hektiske, der har været fuld knald på og det er jo skønt! Jeg har jo nået et del-mål og det altid dejligt!

For mit vedkomme har jeg skulle arbejde meget med det mentale i mit vægttab, for mit hoved har en tendens til at sige “så kan det også være ligemeget” eller “nu er du alligevel begyndt..” og desværre når jeg har nået mine del-mål, så slå hoved lidt fra og jeg går i “afslapnings-mode”. Pisse dumt! For så tænker jeg ikke så meget over kosten eller træningen og så ryger balancen fuldstændig! De sidste 10 dages tid har desværre været sådan, der er røget lidt for meget indenbords og alt for lidt træning! (Jeg ved godt det er december MEN det skal ikke være min undskyldning, jeg vil jo rigtig gerne tabe mig i denne måned – ikke omvendt!).

Eftersom jeg har lært min krop bedre af kende og nu kender mine behov og tolerancer, så bliver jeg alligevel overrasket over den måde min krop reagere på når jeg er inden i sådan en periode. Jeg er fuldstændig færdig når dagen er omme, jeg følger ikke at jeg når at vågne helt op, jeg er utilpas, kort for hoved og har tit kvalme. Derudover bliver jeg hurtigt syg, som jeg ellers aldrig er mere.

Det er vildt hvor meget balance betyder for hele enes tilstedværelse. Nede i børnenes institution florere der opkast og diarre, børnene fik det selvfølgelig, set i bakspejlet skulle jeg nok have delt det glas whisky Joakim tog for at undgå det, men det gjord jeg ikke og.. blev selvfølgelig også ramt.

Så nu hvor det er over, alle er raske.. er det tid til at komme i balance igen!

Weekenden bliver nok hård da vi skal til julefrokost, men da jeg alligvel aldrig har været den helt store drikker, satser jeg på at det kommer til at gå fint. Det jeg skal fokusere på er at spise mest protein, holde mig fra brødet og drik masser af vand.  Det er ikke tit der er en masse grønsager til sådan nogle arrangementer, så jeg vil prøve at huske at spise en stor salat inden jeg tager afsted, så jeg har lagt en god bund. Nu skal jeg ikke lyde hellig eller kedelig, for det er en julefrokost og jo, jeg skal også hygge mig, men hvem siger at jeg ikke kan gøre det samtidig med at jeg tænker over hvad jeg propper i hoved 😛 og så hvis der kommer lidt for meget af det ene eller det andet, så skal jeg huske at det ikke skal forstætte næste dag, og at komme tilbage på rette spor hurtigt igen 🙂

Jeg håber i kan bruge noget af dette opslag til jeres festligheder her henover julen, men husk at det behøver ikke været surt, man kan sagtens nyde og hygge sig i julen selvom man skal tænker lidt ekstra over kosten (hvis man gerne vil tabe sig).

Sidste men ikke mindst, RIGTIG GOD WEEKEND og husk at passe på jer selv derude <3

Knus her fra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK MOBBER!