Stilheden i larmen!

30 KILO LETTERE!

GOD FORMIDDAG

til alle i skønne mennesker derude!!

WOW jeg mangler lidt ord her til morgen! I mandags lagde jeg et billede på Instagram, om at jeg nu havde smidt de 30 kilo, og inden længe gik de sociale medier amok. Både BT, TV2 og Se og Hør har skrevet artikler om det, og i går aftes gæstede jeg både hos Go’ Aften Danmark OG Aftenshowet! Her til morgen vågner jeg op til forsiden af Ekstra bladet.. jamen jeg er så rørt! Specielt over alt den positivitet jeg har mødt! TUSIND TAK!

Jeg er, som sagt, ikke i mål endnu, men jeg er godt på vej!

Der er rigtig mange, der gerne vil vide, hvordan jeg har skilt mig af med alle de kilo. Først og fremmeste er det vigtigeste at forstå, at dette ikke er et “quick-fix”, dette handler om tålmodighed og vilje og så kræver det også, at man har støtte fra ens omgivelser. Det nytter ikke noget, at dem omkring serverer al verden af usunde ting, når du kommer på besøg, og så er uforstående når du takker pænt nej tak.

Jeg har fået rigtig meget støtte fra hele min familie og alle mine veninder. Det har gjordt det meget nemmere for mig at kunne gå efter mine mål. Derudover har jeg været så heldig, at jeg har en fantastisk kostvejleder, træner og coach (Majbritt ejer af Frk. Skrump), som hjælper mig 100%. I starten handlede det om at få mit blodsukker stabilt, og lære hvad der er godt og mindre godt. Majbritt fik mig til at sende billeder af al min mad, hvorefter hun lærte mig, hvad jeg skal supplere med. Vi lavede en kostplan ud fra de ting, jeg godt kan lide at spise, så det ikke blev en “straf”. Og hvis jeg havde nogle sløve dage, lærte jeg, hvad jeg skulle spise dagen efter for at stabilisere blodsukkeret igen. Jeg kom en tur op til Majbritt i hendes sommerhus, hvor jeg fik et kursus i sund madlavning, og at det behøver faktisk ikke at tag så lang tid at lave en lækker og sund ret.

Lidt af de billeder jeg sendte til Majbritt:

(Ser lækkert ud, ikke? Det er det også, og det er sundt!)

I mellemtiden begyndte jeg at træne op til Royal Run, som var på 10 km, og efter jeg gennemførte UDEN PAUSER (har aldrig kunne før), så fik jeg meget mere blod på tanden! Mine veninder fik mig overbevidst om, at jeg skulle løbe en halv marathon til september (2018), så det blev mit næste mål. I mellemtiden satte jeg mig delmål for min vægt, 5 kg af gange, så det ikke blev uoverskueligt.

(Jeg har nogle monster seje og motiverende veninder, de er guld værd!)

Efter halv marathon, har jeg fokuseret mere på styrketræning, som virkelig har tonet min krop her på det sidste, og så har jeg kørt nogle lidt intensive boost forløb, som har sat gang i forbrændingen. Det er ikke noget, jeg gør hele tiden. Det hjælper, når vægten har stået stille lidt for længe (og man bliver lidt utålmodig).

Det handler om at finde en gylden middelvej, hvor både du (mentalt) og du (kroppen) har det godt, for så følger vægten med. Alt dette var nyt for mig. Jeg troede, det handlede om lavt kalorieindtag og hård træning, men det gør det slet ikke. Din krop har brug for noget, som den kan forbrænde. Den skal have benzin, før den kan køre. Det har været en stor “eye opener” for mig, og giver mig meget mere ro til at tabt mig og samtidig have overskud i en travl hverdag med små børn.

Mit næste mål er yderligere 15 kg, drømmen er 70 kg eller mindre, men realistisk set så tror jeg at 75 kg er mere overkommeligt. Derudover samarbejder jeg med CPHHALF, som giver mig mulighed for at melde mig til nogle af deres løb i 2019, og 100% er halv marathon en af dem!

Tusind tak fordi i læste med, og jeg håber, i har fået lidt inspiration, og har lyst til at følge med i min kamp om de næste 15 kg 🙂 Hvis i har det, så endelig subcribe (inde på forsiden under “Følg”) så i kan få besked, når noget nyt kommer ud <3

Kærlighed her fra <3 

Her er lidt fra medierne:

TV2 

Ekstra Bladet

BT

SE og Hør

4 kommentarer

 • Mette

  Kære Cecilie
  Du er en imponerende stærk og smuk pige! Jeg faldt over artiklen om dig i BT og blev nysgerrig. Hold da op en forandring, du har gennemgået! Vil skynde mig at sende dig et kæmpe skulderklap, og så vil jeg læse flere af dine indlæg.
  Vildt godt gået!!!
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej Cecilie 🌲jeg så dig på TV2 den anden dag, og vil bare give et KÆMPE skulderklap og fortælle, at du er så sej. at du står frem med så følsomt et emne, som det må være især med en sports familie, hvor jeg kan tænke mig at offentligheden ikke altid er lige søde når man så ikke er veltrimmet.. Kæmpe respekt og 👍🏻 Fra Annette ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iinda

  Hvor er du bare top-sej, Cecilie!
  Virkelig godt gået.
  Glæder mig til at følge dig og ikke mindst blive inspireret.
  All the best
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er simpelthen så flot!! Stærkt gået!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilheden i larmen!