En dag til gemmerne / A day for the memory books <3

Stilheden i larmen!

Jeg beklager den enorme stilhed fra min side af men hold nu op hvor har de sidste par uger været hårde!
Det starter med at jeg mister mit job.. puha jeg hader at sige de ord! Jeg er blevet fritstillet og søger job. Jeg har ikke rigtig ville sige det højt, da dette bestemt ikke var en del af planen og jeg følger mig så lille. Grunden til min opsigelse var nedskæringer.. Det var heldigvis ikke noget personligt eller fagligt men omstrukturering i firmaet. Pisse ØV! Der er desværre mange der er røget i svinget og ligeså mange som har sagt op, så nok meget godt jeg ikke skal være der mere.. men jeg var bare ikke “klar”, jeg nød stadig at være der og kunne godt lide mine opgaver, så det har taget noget tid at komme sig over.

Derudover har Sofie været syg on/off i 3-4 uger! Hun rager alt til sig; snot, hoste, opkast, øjnebetændelse, mellemøresbetændelse og høj feber! Jeg ligger på en opredning inden hos hende, da det åbenbart er tryggest og nemmeste at sov hvis man ligger klistret op af mig hele natten. = Sofie får mere søvn.. mor får mindre.. det har resulteret i at hun har været meget ked af det for tiden. Om aften og natten græder hun meget, og kan kun finde ro hos mig.. for det meste. Det er så synd for hende! Det går desværre udover Noah, som også skal have mors kærlighed og opmærksomhed! Jeg gør alt hvad jeg kan for at give ham masser af kys og kærlighed så snart Sofie ikke kræver mig, men det alligevel følger jeg ikke det nok, og går med en konstant dårlig samvittighed!

Hvis man skal sige noget positivt om disse to siturationer, så er det heldigt jeg ikke er i arbejde, nu hvor hun har været så syg! Så har jeg også muligheden for at aflevere Sofie (når hun er frisk) og tag en fridag med Noah, det er planen i næste uge <3

Sidste men ikke mindst! Der skete noget forfærdelig i England for snart to uger siden, Min storebrors chef styrtet ned med en helikopter og det var både min bror men faktisk også min mand vidne til. Joakim var der over på en herre tur, inden og se Leicester spille. Efter kampen skulle Kasper til at vise dem rundt da dette utænkelig sker! Det har chokeret os alle men heller ikke noget jeg vil kommentere videre på da det ikke er min plads. Det fylder stadig i vores hverdag da det er lidt for tæt på “hjemme”. Jeg er bare taknemlig for at både min mand og min bror var i sikkerhed. R.I.P #Theboss
————🙏🏻————

Men alt er ikke sort! Jeg har kunne fokusere lidt mere på min styrketræning og kosten her de sidste ugers tid (kører pt en supper kur), hvor jeg har tabt mig 3 kg på en uge! (YEY) Det jo altid dejligt! Og så har jeg faktisk fået to jobs, dog ikke fuldtid ENDNU.. men der er fremtidsplaner! Så det er dejligt!

Jeg er stærkt tilbage og i får meget mere at høre fra mig igen!

Tak fordi i læste og tak for tålmodighed! Kærlighed her fra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag til gemmerne / A day for the memory books <3