Mødregrupper

SYGDOM GÅ VÆK!!!

Godmorgen alle sammen!

Jeg beklager stilheden men har Sofie hjemme for tiden, da hun har øjnebetændelse, hoster og nu her i går aftes også opkast. Både Noah og Sofie har haft øjnebetændelse flere gang før, og jeg bliver overrasket hver gang, hvor lang tid der går før pusset fra øjne forsvinger! Sofie har været i behandling nu i 3 dage, og hun vågner stadig med øjne som er “limet” sammen. Jeg er ved at blive sindsyg! og det er ingen gang mig der har det! Det er så synd! Noah har været på kanten til at blive smittet men vi har heldigvis nået at fange det i opløbet!

Vi tør ikke bruge saltvand til at rense, da Noahs øjne blev dobbelt så stor og kunne ikke åbnes efter vi havde brugt det da han var lille, men i stedet har vi brugt kamillete, varmt vand og de dråber (jeg ville mere kalde det creme) vi har fået fra lægen.

Råd, tricks eller erfaringer er velkomne!!! <3

Tak og rigtig god dag til jer derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødregrupper