Når mødrene bliver sluppet løs!

Mødregrupper

Jeg ved der er delte meninger om dem, nogle er uheldige at komme i en gruppe hvor man ikke “klikker”, eller ikke har overskud til at være social eller bare har lyst til at brug deres barsel med de små pudser helt anderledes. Alt respekt for dem som fravælger det, men jeg er kæmper tilhænger af mødregrupper!
Jeg har været så heldig at begge mine mødregrupper har være fuldstændig fantastiske og unikke på hver deres måde!

Den første mødregruppe jeg havde var selfølgelig med Noah, og som ny i faget som mor, kan man være usikker på nogle punkter. Der var jeg så heldig at komme i en gruppe hvor der var mødre som var andens gangs fødende (som det jo hedder når man har flere end et barn). De havde så meget “insider viden”, at jeg lærte en masse af at være sammen med dem!
Jeg var så imponeret over den overskud de alle havde, og hvordan de altid fik puzzlespillet til at gå op! I mine øjne var/er de “super mums”!
Jeg har aldrig synes det var “hårdt hårdt” at have et barn, men ja, jeg skulle virkelig vende mig til at alt min tid skulle planlægges og tilrettelægges efter Noah og hans rutiner. Noget som de tøser bare havde fuldstændig styr på! Noah sov lidt som vinden blæste, så det med at skulle ud af døren, var efter hans pipe (man må jo endelig ikke vække en sovende baby 🙈).
Så jeg synes det var sejt at de havde overskud til at have gæster, tag ud og mødes, få trænet og så så de altid godt ud! De havde altid makeup på og var pænt klædt! Nu lyder det som om jeg bare lignede lort, det var slet ikke sådan ment, men jeg havde kun et barn jeg skulle sørge for om morgen, hvor de andre havde meget mere at se til.

Jeg nød virkelig min barsel (begge), i Herlev er de super gode til at arrangere “aktiviteter” til dem på barsel. På facebook var der en gruppe som hed: Barsel i Herlev, så man kunne hele tiden finde på noget at lave. Der var førstehjælps kursus (hvis der skulle ske noget med de små, så var man forberedt), babybio, barsels cafe, baby svømning, baby rytmik.. jamen man behøvet ikke at kede sig.

Min anden mødregruppe, var selfølgelig med Sofie, også super skønne! Aldersmæssigt var vi lidt tættere end den første (ikke at det var et problem i den første), vi havde/har jævnaldrende børn, så der var ikke noget man/jeg skulle “lære”. Vi klikkede med det samme, dog var der en som måtte springe fra, da hun havde 6 børn (hendes, hans og deres) som hun skulle se til. Men vi andre blev ved, helt til den aller sidste dag inden vi skulle starte job! Vi bor ret tætte på hinanden, så det var super nemt at mødes. I min første mødregruppe mødtes vi en gang om ugen, men med denne kunne vi næsten ses hver dag!

Vi var jo så heldige at have barsel i den vildeste sommer som lige har været, så vi var for det meste hjemme hos enten mig eller Sheila, da vi bor i hus og har have. Vi gik op i de samme ting, der var masser humor og snak gik altid! Vi havde været ret gode til at holde maden på skyr, bær og andre sunde ting, men som sommeren blev varmere og vi havde bl.a. soppe basin ude (til ungerne selfølgelig), så gik der virkelig hygge i den! Nogle dage fik vi et glas bobler med jordbær i, jordbær med chokolade eller hjemmebagt cookies! Vi var også gode til at lave andre ting sammen end at være hjemme hos en, vi tog nogle ture til København, løb eller tog i biffen (babybio – kæmpe fan! Kan varmt anbefaledes).
Det var en virkelig god tid, som jeg savner!

Jeg ses stadig med begge mine mødregrupper, når man ses så meget i sådan en vigtig tid af ens liv, kan man ikke undgå at komme tæt på hinanden. Det skaber veninder for livet.

Vi har for længe siden besluttet os for at vi kun skal have to børn, så det lidt trist at vide at jeg ikke opleve endnu en barsel & mødregruppe men tilgengæld ville der aldrig kunne være nogle som kunne hamle sig op til de to fantastiske jeg har haft!

Jeg er så taknemlige for at have mødt alle disse tøser, de er de skønneste, sjoveste og sejeste kvinder jeg kender! Tak til jer alle for at have gjort min barsel til noget helt specialet!

Hvis der skulle være nogle derude som er i tvivl om de skal melde sig ind i en gruppe, så er mit eneste “råd”, GØR DET! Du kan altid melde dig ud igen, og så har man prøvet det 🙂

God søndag og tak fordi du læste med! ❤️

Kærlighed og kys herfra ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mødrene bliver sluppet løs!