Noahs 4 års fødselsdag - Part 2

Tid til det næste ryk!

Halløjsa!

Nåh jeg må heller lige følge op på mit blog opslag inden cphhalf.. jeg kom ikke ned på de 92 kg inden.. desværre! Men jeg er ikke nede over det, heldigvis! Det er sagtens noget der kunne have slået mig ud, det havde det gjordt før i tiden, men jeg er stabil i vægten og det er jeg rigtig glad for, specialet fordi jeg har virkelig haft en uge med sukker, hvede og ikke zero produkter. Jeg har “givet mig selv lov” til at være lidt mere “loose” på principperne og reglerne.. så længe at jeg var på det rette spor igen mandag (idag).

Før jeg mødt Frk. Skrumps team var min indstilling helt forkert, hvis jeg var kommet på “udebane” med kosten, så tænkt jeg bare “så kan det da også være lige meget” og så spise noget helt forkert. Det er heller ikke noget som er kommet natten over men efter noget har deres team fået banket ind i hoved på mig, hvordan jeg enig skal se på tingene. Jeg skal ikke “straffe” mig selv, men heller tænkte “det var det – videre” eller i stedet for at gå efter det med meget sukker i, så finde noget erstatning som mætter den trang f.eks. mørk choko (1-2 stk.).

Derudover har jeg lært min krop meget bedre af kende, nu hvor jeg har kørt mange måneder på en sund kost og meget løb, har jeg kunne mærke når noget ikke fungere og når noget gør.. f.eks. har jeg ikke haft behov for at drikke så meget kaffe som jeg plejer, før kunne jeg sagtens drikke 3-4 kopper om morgen alene! Hvor nu er det ikke ingen gang sikkert at jeg overhoved får drukket en kop på hele dagen! Denne uge hvor jeg har være lidt slap med reglerne, har jeg kunne mærke på min mave at den ikke er tilfreds – har haft ondt i maven næsten hver dag, været mere træt/dovne og har været irriteret i kroppen. Det viser bare at det jeg er i gang med, er det helt rigtige – og det er jeg så taknemlig for at endelig have kommet her til i denne process. Plus jeg må indrømme at jeg har fået mere selvtillid, er mere smilende og min “lunde” er vildt lang for tiden.

Så! Jeg er tilbage på sporet igen og går efter det næste ryk i vægttabet! Det kunne jo være fedt at melde sig til cphhalf igen næste år med en meget letter og forhåbentlig hurtigere krop 😛

Tak fordi du læst! <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noahs 4 års fødselsdag - Part 2