Noahs 4 års fødselsdag - Part 1

Noahs 4 års fødselsdag – Part 2

Så fik vi afholdt Noahs fest.. og det fik næsten efter planen!

I torsdags satte vi teltet op i haven (da vi skulle være 30+ mennesker), vi havde ikke inviteret ham men så kiggede Knud lige forbi.. så da jeg kommer hjem efter at have handlet, kigger jeg ud i haven og tænker.. “hmm der mangler da noget!?”.. kigger rundt og ser så at vores telt (som er pænt stort) er fløjet ind til naboen :O !!! SH*T! Jeg ringer til Joakim og spørger hvad fanden (undskyld mit sprog) jeg skal gøre, og han bliver ved med at sige at jeg ikke skal joke og at så noget skal jeg ikke joke om..!! “Jamen for ******! Skat teltet ligger inden hos naboen, hvad gør jeg?!”. Joakim kommer hjem og med hjem fra min svigmors kæreste fik vi skilt teltet ad og smidt indover hegnet.. flere af stengerne var fuldstændig bøjet.. så det var lige til at smide ud 🙁 Plus den havde ødelagt lidt ting inden hos naboen.. super start på weekends festligheder!

Nåh vi måtte så holde fødselsdagen indenfor, og heldigvis er min mand så kreativ at han hurtigt fik fikset stuen således at der var plads til over 30 gæster!

Vejret var ikke til at regne med: Det blæste så meget at de flag vi havde tapet fast på hegnet var revet over, men så pludselig var der fuld sol, så vi gik alle ud og sat os i haven.. så på et split sekund haglede det ned! Vi sat ude og hyggede, pludselig stod vi alle mast sammen under vores overdækning! Heldigvis kunne alle se det sjove i siturationen, og selvom vinden blæste alt regnet ind i os så vi blev plask våde, så var der en der begyndte at synge fødselsdags sang.. så stod vi der i øse regn vejr og sang 😀 Jeg var færdig af grin! Specielt når vi så opdager at Noah er inden og lege på sit værelse med de andre drenge!

Jeg havde forsøgt at kører super helte temaet videre, bordet blev pyntet i den dur, men jeg havde også købt masker, en backdrop med helte tema til photobooth og batman armbånd.. men da det pludselig skulle holdes indenfor, så kom jeg helt fra det og fik aldrig sat gang i de ting.. ØV!

MEN det vigtigeste af det hele var at Noah havde en fest! Han nød virkelig dagen! Der var en masse lege syge børn og forældre, og på trods af at vejret var lidt op og ned så virkede det til at alle hyggede sig rigtig meget.. og det gjord jeg også <3

Tusind tak for hjælpen til min mor som bagt alle de dejlige boller, tak til min svigermor for den super kreative lagkage og tak fordi vi kender så mange dejlige mennesker som altid komme og hygger med os og giver de flotteste gaver! <3

Tak fordi du læst med <3

(Billeder tilhører mig og må ikke bruges af andre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noahs 4 års fødselsdag - Part 1