HALV MARATON - TJEK!

Noahs 4 års fødselsdag – Part 1

Min lille bandit er blevet 4 år! Det er vildt hvor hurtigt det går! Synes lige vi har afholdt hans 3 års! og som i nok kan fornemme.. så elsker jeg at holde fødselsdage.. og det gør Noah også! Han vågnede 05:30 og kaldt på os, så vi løb ind med flag og sang, da vi var færdige med at synge, spørger han “er det nu der kommer gæster?” 🙂 Der er vist en som har avet mors fest gener 😛

Sofie sov stadig, så vi gik op i køkkenet og spiste og Noah åbnede gaver. Det var dejligt at kunne give ham alt vores  opmærksomheden <3 Han havde ønsket sig 10 lynet McQueen fodbolde og en pokal (han har ikke helt forstået at det er noget man vinder.. men pyt med det), Så Joakim havde sørget for at der var en lynet McQueen bold og en af hans gamle pokaler med Noah S skrevet med dymo <3 (Fars dreng 😛 ).

Efter Sofie var stået op og fodret af, tog vi i børnehave. Vi havde inviteret drengene fra stuen hjem til os, så Noah kunne holde fødselsdag for dem. Jeg var godt nok spændt, for det var første gang vi skulle prøve det, om de kunne enes eller om huset ville være splittet af efter.. men nej det gik så godt, de hyggede sig rigtig meget og jeg (som altid) havde lavet et tema… SUPER HELTE, så jeg havde købt masker til dem alle, som var et kæmpe hit!

Da børnene skulle tilbage i børnehave ville Noah ikke med, han ville hygge med mig – så det var lige det vi gjord! Vi tog ud til Joakim med hans madpakke (haha ja i know total housefrau), så kørt vi ud og købt is og så på stranden! Det var så hyggeligt og Noah havde den bedste dag! Han er kommet i den fedeste alder nu hvor han sætter pris på sådan nogle dage – og det gør jeg så sandelig også!

Imorgen holder vi fest for familien og vennerne, teltet blev sat op igår, så idag står den på indkøb, oprydning og pyntning. Jeg håber bare at det gode vejr strækker sig til imorgen også!

Rigtig god fredag til dig og tak fordi du læst med! Jeg skriver en part 2 så snart jeg kan <3

GOD WEEKEND <3

(Billederne tilhører mig og må ikke bruges af andre, tak)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALV MARATON - TJEK!