#CPHHALF ER PÅ SØNDAG!

HALV MARATON – TJEK!

Idag har jeg for første gang gennemført en halvt maraton, og jeg er PAVE STOLT! Når jeg tænker tilbage på hvilken “tilstand” min krop var i for et år siden, så er jeg p**se stolt over at have kommet så langt!

Jeg kom ikke ind på de 2.15, desværre – jeg havde overvurderet mig selv “ØV”, men jeg kom ind p å2:45 og som jeg lige har sagt.. JEG GENNEMFØRTE og det er jeg pænt tilfreds med!

Jeg synes det gik rigtig godt de første 7 km, jeg holdte min pace på ca.6 min som jeg ikke har kunne holde før så det var fedt men så blev det hårdt! Mine ben løb ikke samme rytme som min overkrop og måtte ned og gå ved 8 km 🙁 Derefter gik det lidt ned af bakke synes jeg, og så er der langt hjem. Jeg kunne se, da jeg nåede de 10 km at jeg ikke kom til at nå ind på 2:15 og det påvirkede mig desværre! Jeg blev sku lidt øv over at jeg ikke ville kunne nå det men så tænkte jeg at det var min første og jeg havde intet at sammenligne det med, så hvordan skulle jeg også vide hvad en realistiske målsætning var? Så jeg gav den det jeg havde og kom i mål!

Det hjalp til gengæld at der var så mange som var taget ud på ruten og heppede!! Tusind tak til alle jer!! I forstår det måske ikke, men bare at høre en bekendt stemme heppe på en, betyder det hele i det moment!

Jeg har trænet op sammen med nogle veninder og de skal lige have et SHOUT OUT! Sheila, Annika, Tara, Cecilie og Christina (som desværre måtte melde afbud pga. sygdom ): ( i er MEGA SEJE! Jeg er så stolt af dem alle, de løber så utrolig flot (og HURTIGT!) Det er vildt sejt!! Jeg har meget respekt for jer! Tak fordi jeg måtte træne op sammen med jer!

Tusind tak til min familie som virkelig har bakket op om dette løb, om det er billeder der skal tages, pasning eller opbakning – jeg sætter STOR pris på det!

CPHHALF – Jeg er meget beæret over at i valgt mig som ambassadør for jeres løb! Det har været super fedt at være en del af og kommer forhåbenligt ikke til at være det sidste vi hører fra hinanden!

Sidst med ikke mindst – KÆMPE tak til min elskede mand som har bakket mig på 100%, som har fået mig til at føle at det er realistisk at gennemfører, har hele tiden rost mig og som ikke på noget tidspunkt gjord det til et problem mht. at få puzzle spillet til at passe sammen i forhold til hans sport, vores børn, arbejde og mit løb! TUSIND TAK SKAT! Jeg elsker dig!!

Nu vil jeg spise en pizza (som jeg ikke har gjordt i forever), og så vil glæde mig til imorgen, hvor min mor har arrangeret at jeg skal forkæles med massage og et spa ophold! TAKKKK <3

Herunder kan i se billeder fra dagen (tak til min svoger Andreas som har fuldt os hele vejen for at tag nogle fantastiske billeder)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#CPHHALF ER PÅ SØNDAG!