"Skat, hvorfor ligger der lort på gulvet?"

#CPHHALF ER PÅ SØNDAG!

COPENHAGEN HALF MARATHON – #CPHHALF ER PÅ SØNDAG!

Jeg er så spændt, nervøs, bange.. jamen you name it – jeg er det! 21,5 km..! Det er jo sindsyg mange km’er! I må ikke misforstå mig, jeg glæder mig helt vildt men jeg har bare aldrig presset min krop så meget som jeg har gjordt i denne periode. Det bliver også fedt at kunne bevise over for andre men vigtigst over for mig selv at jeg har kunne komme så langt.. og selvfølgelig kommer nu den helt store test på søndag! Jeg er spændt på hvordan jeg har det når jeg er færdig, om jeg tænker “godt så, nu er det prøvet” eller om jeg tænker “FEDT, det skal jeg igen!”.

Jeg var til lægen i forgårs med mit bentøj og han var sku ikke særlig glad, det er en slem skinnebensbetændelse samt en mulig compartment syndrom (som så skal trykmåls men først efter løbet). Han var ikke meget for at jeg løb på søndag, men der var fuld forståelse for at jeg gør det, nu hvor jeg har trænet så meget op til det som jeg nu har. Så jeg krydser alt hvad jeg har for at søndag kommer til at gå så smertefrit som muligt!

Da jeg meldt mig til løbet, vidste jeg at der var et par af mine veninder som også havde meldt sig men efterhånden som vi nærmere os, og man får delt lidt billeder og snakket lidt hist og pist, så er det helt vildt hvor mange der faktisk har meldt sig til på søndag! Det er så fedt, og jeg synes i hver i sær er mega seje! Håber i venter på mig ved målstregen, så vi kan fejre det sammen 😛

I sammearbejde med #CPHHALF er der blevet lavet en video om mig og mit trænings forløb, samt en article (som udkommer snart – skal nok vise jer den når den er ude). Jeg er super spændt på at vise jer den og i kan se den her: ceciliexschmeichelx-xcphhalf

Jeg ønsker alle en super god, skadesfri og festlig tur på søndag og jeg håber på at se alle jer andre på sidelinjen og heppe (for jeg kommer til at have brug for det)!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Skat, hvorfor ligger der lort på gulvet?"