Træning & Vægt status..

“Skat, hvorfor ligger der lort på gulvet?”

Jeg vil forsøge at lave en lang historie kort..

I sidste uge finder Noah (hvad han tror) er en vand spray som han så kommer til at sprøjte i øjne på Sofie (han ville ikke være ond, han tror jo bare det er en lille vand sprøjte), det viser sig så at være min parfume han havde taget ud af min taske.. FUCK! Sofie skriger og jeg skynder mig at hoppe i badekaret med hende for at skylle hendes øjne. I mens har vi snakket med 1813, som siger vi skal skylle dem i en times tid…! :O

Sofie har altid ELSKET at komme i badekar, men af gode grunde synes hun jo ikke det er sjovt denne gang. Jeg skyller og skyller hendes øjne og hun græder og græder. Derudover er hun møg træt, så det hele er bare noget lort! Hun ligger på mig fuldstændig udmattet, i mens jeg skyller. Det var rigtig øv! Efter en halvtimes tid kan vi se at øjne ikke er røde, og kan regne ud at han kun har ramt en lille smule i det ene øje.. PUHA!

MEN det resultere så i at denne evig-glade-bade-elskende-trold nu er pisse bange for at komme i bad! Mega MEGA ØV! Og jeg har prøvet alle mulige tricks, sange, danse.. you name it.. intet har virket! Efter Noah havde været til fodbold idag, kom han i badekar og da Joakim og Sofie kom hjem, kom hun over til badekaret og virkede meget interesseret. Så jeg greb chancen og klædt hende af, men så gik hun ud af badeværelset igen.. så jeg gav hende tid til at se om hun havde lyst igen.. så hun tullerede lidt rundt i stuen og så kom hun tilbage.. jeg satte hende op i karet.. forventet lidt samme reaktion som de andre gange men hun hyggede sig! Det var så dejligt! De sad i et kvarters tid og legede med biler og nød det. OPTUR!! ….

Pludselig råber Joakim inden fra stuen af “Skat, hvorfor ligger der lort på gulvet!?” “WHAT!?” Så var det ikke fordi pige-barnet lige skulle have tid til at finde ud af om hun ville i eller ej, NÆH NEJ! Hun skulle lige lave snigeren over i hende “lorte” hjørne og så kommer hun ud klar til bad! Vi var FÆRDIG af grin!!

Tak og God aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning & Vægt status..