Av mine ben!

Træning & Vægt status..

Halløjsa!

En lille opdatering på træningen og vægten her op til cphhalf..

De sidste par uger har jeg virkelig givet den gas.. og det begynder at give resultater! For vægten sniger sig så småt der ned af igen! Men det skulle den også gerne gøre når nu jeg ikke gør andet end at løbe og spise sundt 😛

Jeg lever næsten af det sammen pt, da det er det mest overskuelige synes jeg.

MEN jeg var hos Majbritt (frk.skrump) forleden og hendes vægt sagde…. (tromme lyd) 93,2 kg!! YEY!! Mega fedt!! På min egen vægt siger den 93,9 kg.. men vi tager Majbritts 😜
Det betyder der er røget 27 kg på det her år 😀 SÅ FEDT! Jeg er slet, slet, SLET ikke i mål.. der er langt endnu, men hvert et gram tæller! Nu gælder det, det næste delmål, som er at komme ned på 92,0 INDEN cphhalf!! Som er på søndag 😐 Så jeg kører videre!
Det skal lige siges at jeg nu vejer mindre end jeg gjord før jeg blev gravid med Sofie! WUHU!

Det kan godt være der er langt endnu, men folk er begyndt at bemærke at der røger lidt og det er jo altid dejligt at få af vide. Derudover giver det vildt meget blod på tanden! og min motivation er helt i top for tiden, så det er skønt!

Løbet synes jeg går ok, jeg døjer med skinnebensbetændelse og det hæmmer lidt mit løb 🙁 så jeg gøre alt hvad jeg kan for at hvile benene, tag smertestillende og massagere volterengel ind i skinnebenene, så jeg kan være klar til søndag 😀 !

Jeg giver en opdatering på delmålet i løbet af ugen.. krydser alt hvad jeg kan for at det bliver ved med at gå den rigtige vej 🙂

Rigtig god søndag til dig og tak fordi du læst <3

(Billederne tilhører mig, og må ikke bruges af andre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av mine ben!