NYT HÅR!

Av mine ben!

I søndags løb min veninde Sheila og jeg SMUK kvindeløbet i Hillerød. Det var faktisk det løb vi havde planlagt efter Royal Run, som en måde at holde vores løb i gang MEN så kom CPHHALF på banen, og så blev dette lidt overset. Lidt ærgerligt! Fordi vi havde ikke trænet til at løbe i skoven, vi træner noget helt andet, og det kunne vi mærke! Der var så mange bakker og jeg måtte ned og gå flere gang! Det var jo slet ikke planen, planen var at skulle forbedre min tid fra Royal Run og få en “ekstra” træning ud af det. MEN jeg mistede ikke tid, og det var det vigtigeste!

Jeg løber ikke med vand (endnu), så det med de vand depoter er vildt vigtigt for mig, men de kom på de mærkeligeste tidspunkter undervejes i løbet, den første kom allerede efter 1 km og næste ved 2 km.. og så kom de først igen da vi havde været skoven rundt og mødt de samme depoter igen ved 8 km og 9 km!? Det hjælper ikke ligefrem på at gøre det nemmer desværre 🙁 plus det var godt vejr og der var ingen vind inden i skoven 🙁 Jeg må ærlig indrømmer at jeg undervejes tænkte ” der er godt nok langt til de 21,5km! og det kommer jeg aldrig til at gennemfører!” MEN ro på! Det skal nok gå (Håber jeg!). Jeg kan tilgengæld godt mærke mine ben idag :O! Det er ømme!

MEN nu skal det heller ikke være kun brok!

Det var en hård men lærerig tur, jeg fik løbet, ja det var jo godt vejr, slog min tid med 40 sek (:D haha) og jeg fik nogle hyggelige timer med min veninde!

Nu er det bare videre med løbe træningen! Måske lidt flere skovture.. 😛 og så er det bare at at give den gas de næste 2 uger!

Her er lidt billeder fra dagen..

Tak fordi du læst med! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT HÅR!