MINE MÅL

Rolig leg!

En uge inden Noah blev 1 år, fik han lagt dræn for første gang og har nu efter følgende fået det lagt om flere gange. Sofie fik lagt dræn da hun kun var 6 mdr. da hun hele tiden havde mellemørebetændelse! Derfor er vi meget opmærksomme på deres sprog, hørelse men også bare generelt deres lege og lyd niveauet.

Vi fandt ud af for snart et års tid siden at Noah havde haft en prop i det ene øre og kunne ikke høre meget med det øre, som var grunden til at han snakkede rigtig højt (+ han er børnehavn barn!). Det blev heldigvis fjernet men så havde jeg en lille mission om at finde noget legetøj som kunne styrke ham men også noget han kunne sidde stille og roligt med, og som vi også kunne være en del af.

Der fandt jeg så et firma der hedder Ciha, det er et par som har udviklet motiverende og lærerigt legetøj som er med til at styrke dit barns sprog. Jeg kontaktede dem med det samme og bestilte lidt forskelligt.

Sofie modtog dette super fine låse bræt, det træner hendes motoriske evner og så er den fyldt med forskellige farver og dyr, og hun elsker den! Når hun er utålmodig/ sulten eller hvad hun ellers kan være, så får hun lov til at sidde oppe i hendes trip trap stol og lege med den. Hun falder helt til ro! SKØNT!

Noah modtog et genialt puzzle spil, som træner en til at snakke om følelser, sammen sætte tøj og får en til at flade helt i dybden med det. Det er bamse mor, bamse far og bamse, som skal have tøj på, men ikke nok med de skal bestemme hvilket tøj, så er det også hvilken humør de er i. Da Noah fik den, sad vi i en times tid og lege med den. Noah lavede forskelligt tøj sammen sætninger og snakkede om bamsernes humør. Det var så lækkert og roligt, og Noah kom helt ned i gear. Vi fik snakket om hvad man skal have på når man skal på arbejde, når man skal sove eller hvis det regner. Hver dag spørger han om han må lege med det, så det er helt klart et hit!

De kan varmt anbefales og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller noget hos dem!

Jeg har allerede en gave til Noah som han får i fødselsdagsgave der fra, som jeg nok skal fortælle jer om efter ?

Tak fordi du læst med! Rigtig god aften ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MÅL