Princess time!

MINE MÅL

Halløjsa!

Tænkte jeg ville give jer en update på mit trænings forløb og lidt in-sight i hvorfor jeg har besluttet mig for at gå all-in med træningen (beklager det lange indlæg).

Da jeg var teenager var jeg meget aktiv, jeg spillede fodbold, netball, basket, dansede.. der var næsten ikke den sport jeg ikke spillede. Men eftersom man er blevet ældre og har været i gang med uddannelser, startet arbejde og stiftet familie, er min aktivitet blevet mindre og mindre. Jeg har aldrig stoppet helt med at træne (bortset fra under mine graviditeter) men har bare ikke været så aktiv som den gang jeg var ?ung?.

Som alle andre, har jeg kørt slankekure, trænings forløber osv.. men det er jo ikke holdbart! Specielt ikke når man har en sødtand!

Under mine graviditeter tog jeg meget på! Med Noah tog jeg ca.30 kg på og med Sofie gik det helt amok, jeg havde bækkenløsning ? så var meget hæmmede i næste alt bevægelse, og endte med at tag 38 kg på?. Dagen efter jeg havde født Sofie vejede jeg mig og jeg fik et chok! Jeg vejede 120 kg!!!! ? Selfølgelig var meget af det også væske men… Jeg har altid vejet mere end normalen og mine veninder, da jeg har dyrket meget sport MEN det var langt over min grænse! Fra den dag af, besluttede jeg mig for at nu skal jeg have kontrol og styr over min egen krop!

Under min barsel kom jeg op i fitness, jeg passede det med når Sofie alligevel skulle sove og så gav jeg den gas til hun vågnede. Nogle dage tog hun 3 timer.. og selvfølgelig var det de dage man havde håbet på hun vågnede tidligere ;).

Jeg havde sat mig et mål og det var at jeg skulle være under 100 kg. og det skulle ske inden vi skulle til Fodbold forbunds velgørenheds galla, som var i Marts 18. Det var så vigtigt for mig, fordi;

Først- jeg ville så gerne ned i vægt, og jeg kunne ikke holde ud at se billede af mig selv (og jeg vidste der var rød løber)! Men også fordi jeg har fået den flotteste gave af min storebror som nemlig var et års forbrug af den skønne Majbritt fra Frk. Skrump som er Kostvejleder og trænings ekspert. Hun har virkelig været god til at kæmpe mig igennem de hårde tider, og formoder altid at fjerne min dårlig samvittighed hvis jeg har haft nogle dårlige perioder med kosten og træningen. Og så få mig på rette spor igen. Så der røg de første 26 kg!!! Jeg kom ned på 94 kg (stadig alt for meget MEN) WUHHHHUUUU!! Jeg kunne passe en kjole som jeg ikke har kunne passe siden før jeg blev gravid med Noah! Så mega optur og derudover var der mange der bemærkede det ? det var fantastisk! Mit realistisk mål er 75-80 kg. så jeg ved godt der er langt endnu, men det er en START!

Mit anden mål var at løbe 10 km til Royal Run, så jeg begyndte at løbe sammen med min svigermor og min gode veninde fra mødre gruppe. I mit hoved var 10 km uoverskuelig og alt for langt! MEN jeg gjord det sku (undskyld mit sprog) jeg løb de 10 km? og jeg gjord det uden pauser!! TOTAL OPTUR!

Efter RR løbet, gik klappen ned, jeg havde kæmpet så meget med de mål, at jeg havde ikke overskuet til at blive ved i det tempo. Så kom sommerferien og der gik det virkelig ned af bakke, jeg fik stadig løbet men der var ingen forbedringer da jeg ikke kunne holde mig på en sund og stabil kost. Så tog hurtigt 3 kg på og med to børn, fuldtidsjob, ægteskab, hus og veninder der skal passes, fik jeg heller ikke brugt mit fitness medlemskab!

Så jeg meldte mig ud og nu træner jeg udelukkende ved at løbe og styrketræne derhjemme.

Nu er jeg tilbage på rette kurs, jeg har nemlig tilmeldt mig CPHHALF!!! 21,5 km har jeg sagt ja til ? Så nu er jeg oppe og løbe ca. 30 km +- om ugen! Det er sindssyg hårdt men alligevel mega fedt!! Ikke nok med det, så er der mange af mine tætte veninder som også har tilmeldt sig, så jeg løber ikke alene! Næsten alle af pigerne har også små børn, så det passer med at vi kan løbe når de er blevet puttet, hvor det alligevel også er blevet køligere i vejret.

Derudover kører det med kosten, ligger på ca.1500 kcal+- om dagen og har ikke nogle sukkertræng pt. Har tabt mig 2 kg. Så nu jeg håbbbber jeg bare at jeg kan holde den en måneds tid endnu.

Tak fordi du læst med i dag! På instagram (@cecilieschmeichel) kan i dagligt følge med i hvordan det går ?

Stort knus her fra og ha en rigtig god aften alle sammen ????

(Billederne tilhører mig, så venligst ikke brug dem)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Princess time!