Some days are great.. but this just wasn't one of them!

CPHHALF MARATHON..!!

CPH HALV MARATHON..!!!

and i am going to run it!

I have never run this far nor have i competed in such a big event. I have been given this amazing opportunity through cph-half and i am so psyched but also very nervous! I have ran a couple of different races before; Royal Run & Alt-for-damerne, which has ?only? been 10 km, but never 21,5km! My friend (Sheila) and i, are running the SMUK run in Hillerød the first weekend of September, which is also 10 km, so my training has to be in order!

Cphhalf are going to follow my training progress; interviews, videos and pictures – they will post all about it on their media platforms and same will i. This is going to be so much fun and i can?t wait! I have always wanted to complete in such a race, not for time or a medal but to prove to myself and others that i can do it! I was told once that i was not a runner, and that my knees couldn?t do it – so i want to show them and others that i CAN!

After having two difficult pregnancies, i WANT to be able to have control over my own body, i want to be able to feel it and not be stopped by a physical problem.

So stay tuned and i will tell you all about my progress with training, diet and being a mother of two, wife, friend, daughter, sister and work on the side.. 😀

CPHHALF MARATHON..!

og jeg skal løbe det! 

Jeg har aldrig løbet så langt ligeledes deltaget i sådan et stort løb før. Men jeg har fået den fedeste mulighed gennem CPHHALF og jeg glæder mig så meget men på den anden side er jeg super nervøs!
Jeg har løbet et par forskellige løb før, bl.a. Royal Run og Alt-for-damerne på 10 km, men aldrig før 21,5 km! Min veninde (Sheila) og jeg skal løbe SMUK løbet i Hillerød i starten af september på 10km, så træningen  skulle gerne være godt undervejes der. 

Cphhalf kommer til at følge min træning process gennem interviews, videoer og billeder – de deler dette på deres sociale platformer og ligeledes gør jeg. Det kommer til at blive så sjovt og jeg glæder mig utrolig meget! Jeg har altid ville deltage i sådan et løb, ikke for en medalje eller inden for en vis tidsgrænse men for at bevise over for mig selv og andre at jeg kan! Der var engang en som sagde at jeg er ikke var en løber og at mine knæ ikke kunne holde til det pga. min vægt – så jeg vil gerne bevise them og andre at det jeg sku godt!

Efter to svære graviditeter, VIL jeg gerne have full kontrol over min egen krop, jeg vil gerne mærke den igen og ikke blive begrænset af noget som helst. 

Så følge endelig med og se hvordan det går med træning processen, diet og samtidig skulle være mor, kone, veninde, datter, søster og arbejde ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some days are great.. but this just wasn't one of them!