Why now? / Hvorfor nu?

Why now? / Hvorfor nu?

Welcome to my blog!

Hi there dear readers!

When i was 13 i started to write a diary, i wrote in this everyday for 5 years until i didn’t have the time anymore. I have always loved writing, taking pictures and being very visuel, so i started to write a little again here and there, but just for my eyes only.. but why keep it to myself? For a while now, i have been dreaming about starting my own blog, but i haven’t had the guts to do it.. until my therapist backed me up and agreed with me that its the right time now. I have always been very visual, so i want to share my life, my everyday, experiences, beauty tips, pictures, travel, and yes ups and downs.. with you 🙂 I hope you will enjoy this adventure with me and i am hoping i can give away som advice, fun stories or a good laugh.

I have chosen to write this blog in english and in danish, because that is how i define myself.. a bit of both 🙂 I love England, its my home town, i still have many friends there but i live in Denmark now, where i have built a live.

Feel free to subscribe at the bottom, if you want to stay updated on my blog 🙂


Dansk

Velkommen til min blog!

Hej kære læser!

Da jeg var 13 startede jeg med at skrive en dagbog, jeg skrev hver dag i 5 år indtil tiden ikke var til det mere. Jeg har altid elsket at skrive, tag billeder og være meget visuel med mine ting, så jeg startede så småt med at skrive igen, når jeg havde tiden til det. Det blev stadig kun for mine øjne? men hvorfor ikke for andres? Jeg har gået længe nu og leget med tanken om at starte en blog, men jeg har ikke haft (undskyld mit sprog) ?nosserne? til det.. indtil nu, hvor min psykolog faktisk sagde det var en smadre god ide. . Jeg vil gerne starte en blog hvor jeg kan dele mit liv, min hverdag, oplevelser, skønheds tips, billeder, rejser og ja oppe og ned ture.. med jer. Jeg håber i vil nyde dette eventyr med mig og så håber jeg at i kan få noget ud af det, om det er råd, sjove historier eller et godt grin.

Jeg har valgt at skrive på både Dansk og Engelsk, da det er den måde jeg ser mig selv på.. lidt af hvert 🙂 Jeg elsker England, det er min hjemme by, hvor jeg stadig har en masse venner men jeg bor jo i Danmark, hvor jeg bygget et nyt liv op.

Jeg kan desværre ikke love at jeg når at lave en dansk version af alle mine indsalg, men jeg vil gøre mit bedste. Da jeg ikke er super stærk i dansk grammatik, kan der forekomme nogle skriftlige fejl, jeg beklager på forhånd og gør mit bedste.

Hvis i har lyst til at følge mere med, er i mere end velkommen til at subscribe og få nyhedsbrev når jeg laver et indslag 🙂

5 kommentarer

 • Sandra Hansen Jørgensen

  Hej Cecilie.
  Kommer du til at skrive om, hvordan det er at ha en far og en bror var/er i verdenstoppen. Og hvordan i håndtere, forventningerne fra andre personer/medier, idet i bærer rundt på navnet Schmeichel..

  VH Sandra Hansen Jørgensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila Probst

  Du er bare for sej smukke. Helt fantastisk! Er sgu stolt af dig❤️. Du havde en drøm og du gjorde den til virkelighed. Glæder mig til at følge din blog og dig i livet.
  Kæmpe knus fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie,
  Velkommen i klubben! 🙂
  Glæder mig til at følge med i din blog.
  Hilsen Georgia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot Bimse. Glæder mig til at læse mere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why now? / Hvorfor nu?